Turėk didelių sumanymų, bet džiaukis mažais malonumais.

Kelionės, vaikai, zumba, big data, slidinėjimas, gėlės, skanumynai, rankdarbiai ir kitos malonios smulkmenos.

Smagu, kad užsukot :)


2010 m. rugsėjo 1 d., trečiadienis

Naujo etapo pradžia - rugsėjo 1-oji

Šventė! Šventė?.. Įdomu, kodėl rugsėjo 1 -ąją laiko švente... Tėvams, tai rūpesčių pradžia. Vaikams - kančios ir ligų pradžia. Mokytojams ir auklėtojoms - rūpesčių ir kančios pradžia :) Matau tik vieną privalumą - tai iš esmės kažko naujo pradžia, o kažkas naujo visada atneša daug įspūdžių, patyrimo, žinių. 

O šiandien turėjau antrą kartą galimybę pajusti ir stebėti tos naujos pradžios pradžią darželyje... Išleidau savo 2,5 m jaunėlį į darželį. Buvome nuo 8 iki 12. Beveik visą laiką buvau kartu su juo, kaip ir dar 8 mamos. 2 vaikai buvo palikti iš karto. Grižau namo su skaudančia galva... Sunki tą pradžią kai kuriems vaikams. Net budami su mamom kai kurie vaikai labai verkė ir vis prašėsi namo... Sūnui buvo visai įdomu, tik stebėjo vis mane, ar aš esu. Kai užsižaidė, išėjau į koridorių. Po kokio pusvalandžio pastebėjo, kad manes nėra ir apsiverkė. Grižau. 3 kartus sočiai pavalgė už save ir už draugą :) Buvom lauke. Pamatė sesę ir į ašaras, "Vivi!!!!!" (t.y. noriu pas sesę), teko nemažai panešiot, kol apsiramino. 

Ramu ir saugu vaikui kol yra mama. Žinau, kas laukia, kai pradėsiu palikinėt. Esu tam pasiruošius. Laubiausiai šiuo atveju man įstrigo ši diena kaip šventė auklėtojoms... Kaip jos pačios juokavo, su kiekviena diena bus lengviau... Man nuo to pusdienio reikėjo po to likusį pusdienį pragulėt :) O dar kiekviena mama tikisi, kad būtent jos vaikas bus apglostytas, apšokinėtas ir pats mylimiausias :)

Vyresnioji irgi be ašarų neapsiėjo. Ateinam, o ten pasikeitė auklėtoja. Džiaugsmas greitai išgaravo ir pasirodė ašarytės. Bet ramiai nuėjo ir kaip supratau visai smagiai praleido pusdienį.

O man pačiai kelis kartus rugsėjo 1 - oji buvo tikrų pradžių pradžia:

- prieš 25 metus pati pradėjau eit į mokyklą;

- prieš 15 metų įstojau į universitetą;

- prieš 10 metų išvažiavau studijuoti į Šveicariją;

- prieš 5 metus išleidau pirmą vaiką į darželį;

- o šiandien jau ir antras pravėrė darželio duris.

Kaip greitai bėga laikas!

Viskas bus gerai! O su kiekviena diena vis lengviau ir lengviau :))))

2 komentarai:

  1. sveikinu su rugsėju,bet kartu ir užjaučiu, nes rūpestėlio tikrai padaugės.sėkmės

    AtsakytiPanaikinti
  2. Mano liudijimas Sveiki visi. Aš esu čia, kad paliudyčiau, kaip aš gavau paskolą iš pono Benjamino po to, kai kelis kartus kreipiausi į įvairius paskolų skolintojus, kurie pažadėjo padėti, bet niekada man nesuteikė paskolos. Kol mano draugas mane supažindino su ponu Benjaminu Lee, jis pažadėjo man padėti ir iš tikrųjų jis padarė, kaip pažadėjo, be jokios delsimo. Niekada nemaniau, kad vis dar yra patikimų paskolų davėjų, kol sutikau p. Benjaminą Lee, kuris iš tikrųjų padėjo paskolą ir pakeitė mano įsitikinimą. Nežinau, ar jums kažkokiu būdu reikalinga tikra ir skubi paskola, susisiekite su ponu Benjaminu per „WhatsApp“ + 1-989-394-3740 ir jo el. Pašto adresu: Lfdsloans@outlook.com, ačiū.

    AtsakytiPanaikinti