Turėk didelių sumanymų, bet džiaukis mažais malonumais.

Kelionės, vaikai, zumba, big data, slidinėjimas, gėlės, skanumynai, rankdarbiai ir kitos malonios smulkmenos.

Smagu, kad užsukot :)


2010 m. gruodžio 29 d., trečiadienis

Vakarinis slidinėjimas ant Liepkalnio

Pasinaudodama proga (vaikai atostogauja pas močiutę) sugalvojau šiandien po darbo paslidinėt. Ne Austrija ir net ne Lenkija, bet galima kartą per sezoną ir čia nučiuožti :))) Dabar jau, kai išgėriau 2 puodelius arbatos ir sušilau, džiaugiuosi, kad prasimankštinau kojas ir turiningai praleidau vakarą, bet būdama tenai tai keikiausi...

Keltuvas vienas tik veikia (kairėje pusėje), reguliariai sustoja, kalnas apledėjęs (bet išlygintas ir užsnigtas), žmonių daug, kol stovi, sušali. Kaip vienas slidininkas pasakė, kuo greičiau nusileidi, tuo ilgiau lauki keltuvo :) Geriausias slidinėjimas nuo 19.30 iki 20 val buvo, kai žmonių sumažėjo ir raumenys sušilo (nors pačios kojos ir rankos jau labai sušalusios buvo). 2 val keltuvo kaina 24 Lt (1 val. 17 Lt). Darbo dienom nuo 16 iki 20 val veikia.

Daugiausia buvo snieglentininku. Iš viso prie keltuvo apačioj vienu momentu suskaičiavau apie 70 žmonių, iš jų gal kokie 20 su slidėm. O merginų/moterų is viso gal kokios 5 buvom :) Tiesa, ir dar 3 maži vaikai buvo :)

Kokios ten bebūtų slidinėjimo sąlygos, bet labai gražūs vaizdai atsiveria nuo kalno. Užsikeli, pasigroži ir čiuoži žemyn. Ech, reikia dar kada nuvažiuot :)))

P.S. Foto ne mano ;)

1 komentaras: