Turėk didelių sumanymų, bet džiaukis mažais malonumais.

Kelionės, vaikai, zumba, big data, slidinėjimas, gėlės, skanumynai, rankdarbiai ir kitos malonios smulkmenos.

Smagu, kad užsukot :)


2012 m. gruodžio 14 d., penktadienis

Rankų darbo muilas Kalėdoms

 Seniai negaminau muilo, o prieš Kalėdas atsirado įkvėpimas ką nors sukurti. Kaip visada tik natūralus aliejai ir jokios chemijos. Ir štai kas gavosi:  

Prabangus muilas - šampūnas. SAU. Čia ne tik mano vienos darbas, bet ir dar vienos "muilininkės". Susitikę atsiribojom nuo vaikų, sugalvojom receptą ir pagaminom neišvaizdų (per daug plepėjom, todėl nepastebėjom kaip greitai sustingo :) ), bet praturtintą šilko peptidais, vitaminu E ir natūraliais ekologiškais aliejais. 

Muilas su druska ir medumi. Jau kartą gaminau muilą su druska, bet taip ir neišbandžiau, neužteko pačiai. O po to pas tėvus pirtyje radau gabaliuką. Ir buvau sužavėta. Gerai pūtuoja ir šveičia (kaip skrabas), oda švelni pasidarė. Grįžusi susiradau receptą, patobulinau ir pagaminau šį muilą;


Kavos ir molio fantazijoje leidau sau pažaisti su tekstūra ir spalva. Su kava - skrabukas:



Švelnus muilas be priedų iš sviestmedžio sviesto ir šiek tiek kokoso bei alyvuogių aliejaus. Sukurtas buvo mano mažylio ir kitų vaikučių plovimui:


Visi muilai, kaip pasakė viena pažįstama, atlieka savo pagrindinę funkciją - plauna :) O kadangi jie pagaminti iš natūralių kokybiškų aliejų bei praturtinti papildomai aliejais, tai dar ir apsaugo bei švelnina mūsų odą.

Taigi, jei kas norėtų įsigyti dovanėlėm rankų darbo muilo, rytoj galės padaryt tai Valdorfo darželio Kalėdų mugėje:
Arba rašykite ;)








2 komentarai:

  1. Noreciau isigyti muilo.Rasyti Jums cia ar el.pastu? Kur rasti kainas?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Šiuo metu likęs tik tik sviestmedžio muilas. Rašykit į el. paštą ;)

    AtsakytiPanaikinti